Tanulj külföldön

Már eddig is tartottam Kriston Intim Torna tanfolyamot külföldön élő magyaroknak. Sajnos a nyelvi nehézségek miatt csak magyarul.

Sok helyen élnek szerte a világban magyarok, akik ugyan rendszeresen hazalátogatnak, de azt a kevés időt, amit itthon töltenek, nem szeretnék tanfolyam végzésére fordítani. Ezért arra gondoltam, mi lenne, ha én mennék hozzájuk.

Az első tanfolyam Prágában volt, még 2009-ben. 12-en vettek részt rajta. Sajnos az időjárás ellenünk dolgozott, a – 15 fokkal és a havazással a terem fűtése nem igen vette fel a versenyt.

Ez nehezítette a tanulást, de tanultunk belőle, a következő tanfolyam már nyáron volt, szép helyen, jó időben, lelkes csapattal.

A tavalyi évben messzebbre merészkedtem, egészen a világ túlsó feléig.

San Francisco – ahol kicsiny, ám lelkes csapatnak taníthattam meg az alhasi szervek egészségét megőrző tornát.

Szívesen tartok Nálatok is tornát!

Ha külföldön élsz, de sok magyart ismersz, és van kedved megszervezni a tanfolyamot, segítek a szervezésben és megtartom a tanfolyamot! Kattints az alábbi linkre:

Szeretnék tanfolyamot szervezni

A tanfolyam 12 órás, amit 3 nap alatt szeretek megtartani. Le lehetne „zavarni” 2 x 6 órában is, de egyáltalán nem tartom hatékonynak. A tanulás során figyelni, koncentrálni kell, ami nagyon fárasztó. Fáradtan nem lehet tanulni, elkalandozik a figyelem. Rá kell szánni az időt, a 3 x 4 órát.

Célszerű hétvégére időzíteni, pénteken délutánra, pl. 16 – 20 óra, szombat – vasárnap délelőtt 9 – 13 óra között vált be eddig legjobban.

Tudok szóróanyagot, plakátot, tájékoztató anyagot küldeni.

Ha megszervezed a tanfolyamot, természetesen ingyen vehetsz részt rajta.

Ha már korábban megtanultad a gyakorlatokat, de úgy érzed, hogy ez másoknak is fontos lenne és van kedved szervezni, akkor megfizetem a munkádat: egy fő részvételi díja a Tiéd.

A tanfolyam minimum 5 fővel indul.