Még három napod van rá

Ha tudtam volna, hogy ilyen sokáig élek, jobban vigyáztam volna az egészségemre! – mondta egy 93 éves hölgy tegnap a TV-ben.

Ugye tudod azt, hogy bármit meg tudsz venni, amit igazán szeretnél, csak egy dolgot nem. Egészséget nem tudsz pénzért vásárolni. Az egészségedre vigyázni tudsz, tenni érte, egészségesebben táplálkozni, több vitamint fogyasztani és mozogni, mozogni, mozogni.

Mint női tornákat oktató tanár vallom azt, hogy a mozgással bármit meg lehet gyógyítani, de a mozgást nem helyettesíti semmi sem. Amit használsz, az fejlődni fog, amit nem az leépül.

A szervezeted éberen figyel, és ha azt veszi észre, hogy nem mozgatod eleget valamelyik testrészedet, akkor „ő” úgy gondolja, hogy az neked már nem is kell, és „elveszi”. Ha fáj a csípőd és emiatt kíméled magad, úgy gondolja, hogy nem kell oda neked annyi porc és szépen átcsoportosítja (az energiát, a tápanyagot, az oxigént) oda, amit többet használsz.

Így van ez a gátizmainkkal is. Ha tornáztatjuk őket, akkor fejlődnek, ha nem használjuk, leépülnek, sorvadnak, gyengülnek.

Szeretnéd tartani a vizeletedet 80 éves korodban is?
Ha még fiatal vagy úgy gondolod, hogy hol van az még? Vagy elképzelni se tudod, hogy „miért ne tudnám tartani”?fekvő nő intimtornázik

Örülj annak, hogy még fiatal vagy, még nagyon sokat tehetsz az egészséged megőrzése érdekében.
De ne keseredj el akkor sem, ha már idősebb vagy, hiszen soha nem késő javítani a meglévő állapoton.

A medencénk alsó részén lévő tenyérnyi területet gátnak nevezzük, mert akadályt képez a hasunk belseje és a külvilág között. Az itt lévő izmok felelősek a vizelet-, szél-, széklet megtartásáért.

Ugye Neked is fontos az, hogy ezek az izmok minden helyzetben, minden pillanatban jól zárjanak?

Az intimtorna gyakorlatok rendszeres végzése adja meg Neked az a nyugalmat és magabiztosságot, hogy minden körülmények között meg tudd tartani a vizeleted, hogy biztos lehess abban, hogy a szelet, székletet meg tudod tartani minden élethelyzetben, színházban, társaságban, autóbuszon, munkahelyen.

A gyakorlatok megtanulhatók Kriston Andrea Kriston Intim Torna c. könyvéből, az azonos című DVD-ről is, azonban ha fontos Neked, hogy a gyakorlatokat jól csináld, ha szeretnéd a változást minél hamarabb megélni, akkor azt javaslom, hogy gyere el egy tanfolyamra.

A tanfolyam 12 óra időtartamú, 3 x 4 órát vesz igénybe.
A következő tanfolyam időpontja: január 9 – 10. és 16-a.
Szombat – vasárnap és még egy szombat – 13 óra között.

A tanfolyam díja 25.000 Ft, de ha most jelentkezel és az utalásod még az idén megérkezik, akkor számodra a tanfolyam díja mindössze 21.000 Ft.

Jelentkezéshez kattints ide!

 

Mikor van szükséged az intimtornára?
– ha előfordult már Veled, hogy akaratod ellenére bepisiltél, na nem nagyon, éppen, hogy csak néhány csepp, de pont a legkellemetlenebb helyzetben,
– ha néha gondot okoz a szelek megtartása,
– ha nem annyira jó a szex, mint szülés előtt,
– ha régen volt, de egy ideje már nincs orgazmusod,
– ha tágnak érzed a hüvelyed – a párod nem szól, de azért Téged feszélyez,
– kötőszöveti gyengeséged van – visszerek tarkítják a lábad, lúdtalp betétre van szükséged,
– ha babát szeretnél,
– ha már szültél,
– ha 6 kg-nál nagyobb túlsúly van rajtad – a nagyobb túlsúly nemcsak azt jelenti, hogy nagyobb méretű ruhára van szükséged, hanem azt is, hogy nagyobb a terhelés a gáton,
– ha olyan sportokat végzel, amelyek nem valók a sérülékeny női szervezetnek, a rázkódással, ütődéssel, préseléssel járó mozgások, pl. futás, szökdelés, kangoo, súlyok mozgatása (súlyemelés, katleball), konditermi erőgépek használata

Neked való a torna, ha
– szeretnél mindent megtenni a saját egészségéért,
– ha fontos Neked, hogy a gáton lévő izmaid még 40 – 60 – 80 év múlva is kifogástalanul zárjanak,
– ha szeretnéd, hogy a szexuális életed örömteli, stressztől, feszültségektől mentes legyen,

Jelentkezéshez kattints ide!

Ne jelentkezz a tanfolyamra, ha
– nem érdekel a saját egészséged és nem is vagy hajlandó tenni érte,
– ha mindegy neked, hogy a szexuális életed milyen.

Mi történik a tanfolyam elvégzése után?

A tanfolyam végén személyre szabott egyéni programot adok, megmutatom, hogy melyik az ideális testhelyzet a számodra, mely gyakorlatokból mennyit csinálj. Az egyéni program csak Neked készül, hogy a problémáid a legrövidebb idő alatt megoldódjanak.
Ha nincs semmilyen gondod, akkor nagyon szerencsés vagy, azért fogsz gyakorolni, hogy ne is legyen!

Minden résztvevő ajándéka Kriston Andrea gyakorlást segítő CD-je.
Egyszer megtanulod a gát fiatalos erejét megőrző feladatokat és utána már nem kell eljárni otthonról nem kell senkihez sem alkalmazkodnod, otthon egyedül is tudsz gyakorolni, akkor, amikor Neked a legalkalmasabb.

Azonban egyedül gyakorolni nem mindenki tud, nagy elszántság és kitartás szükséges hozzá. Ezért tartok minden héten két gyakorló órát, amikor 60 percen át csak intimtornázunk.

Azért, hogy a gyakorlás Neked is könnyen menjen, hogy kialakuljon a rendszeres gyakorlás szokása, ezért most
ajándékba kapsz 3 gyakorló órát!

Jelentkezéshez kattints ide!

Biztos, hogy meg tudom tanulni az intim tornát? Nem lesz nagyon bonyolult a számomra?

Igen, egészen biztos vagyok abban, hogy mindenki meg tudja tanulni a gyakorlatokat, aki meg tudja mozdítani a gáton lévő izmait.
Az intimtorna gyakorlatok megtanulása ugyan egy nagyon speciális tanulási folyamat, hiszen nem mutatom meg, hogy mit kell csinálni, nem nézem meg, hogy a tanítvány jól csinálja-e, ennek ellenére biztos vagyok abban, hogy mindenki jól sajátítja el a feladatokat.

A tanulás apró lépésekben történik, egy szigorúan előírt tematika szerint. A legegyszerűbb gyakorlattal kezdünk, arra épülnek a nehezebbek. Ha valaki lemarad, nem érti, nem világos számára valami, addig nem megyünk tovább.
Biztos vagyok abban, hogy a gyakorlatok nagy részét mindenkinek meg tudom tanítani, de a kedvező változást, a problémák megszűnését nem tudom garantálni, mert

a gyakorlatokat mindenkinek magának kell megcsinálnia

A tanfolyam díja 25.000 Ft. Ennyi, nincs ÁFA.
Ha most jelentkezel és a tanfolyam díját december 31-ig átutalod a számlámra, akkor Neked mindössze 21.000 Ft.

Jelentkezéshez kattints ide!

Lehet, hogy most arra gondolsz, hogy nincs nekem erre pénzem.

Ne gondold azt, hogy ez az összeg kidobott pénz, tekints rá úgy, mint egy befektetésre. Befektetsz a saját egészségedbe. Ez a pénz sokszorosan meg fog térülni, hiszen nem kell betéteket vásárolnod, nem kell orvoshoz menned, nem költesz gyógyszerekre.

Vagy azt gondolok, hogy nincs erre időd?

Egy ismerősöm szokta mondani, hogy

akinek nincs ideje az egészségére, majd lesz a betegségére

Most nem érek rá, majd egy későbbi tanfolyamon veszek részt

Hacsak nem nagyon fontos program akadályozza a tanfolyam elvégzését, úgy gondolom, hogy legyél Te az első. Nem lehetsz a családod támasza, ha mindig a „többiek” a legfontosabbak. Ha először jön a gyerek, aztán a férjed, majd a munkád, a kutya, macska, aranyhörcsög, aztán valahol Te, akkor az nem igazán jó sorrend.

Legyél Te a legfontosabb! Ha elégedett, boldog, kiegyensúlyozott vagy, ha az önbizalmad és az önértékelésed, önbecsülésed rendben van, csak akkor lehetsz a családod támasza, akkor tudod a családod többi tagját támogatni, segíteni.

Nálunk a faluban nincs ilyen tanfolyam.

Ez sem probléma. Ha van kedved és erőd, szervezz magad köré egy csapatot, küldök plakátot, szórólapot. Szervezz egy csapatot és én megyek és megtartom Nektek a tanfolyamot.
Ha nem érzel magadban vállalkozó kedvet a szervezéshez semmi baj, szívesen tartok tanfolyamot csak Neked, skype-on is!

Folyton elfelejtem.

Ez nem olyan nagy gond, tegyél ki cédulákat a monitorra, hűtőszekrényre, fürdőszoba tükörre, bejárati ajtóra, az ágyad mellé, hogy torna, rajzolj egy pálcika embert. Amerre mész a lakásban, mindenhol emlékeztető cetlikbe botlasz. Nem fogod elfelejteni!

Majd csak elmúlik….

Ebben ne reménykedj! A mérleg sem fog kevesebbet mutatni, a hasad sem lesz magától kockás, ha nem teszel érte semmit.
Ha nem változtatsz semmin, nem fog változni semmi sem!

Vélemények azoktól, akik már elvégezték:

„Könnyű szülésem volt és a terhesség alatti kismama torna mellett az intim torna is sokat segített nekem abban, hogy így legyen.
Továbbá szülés után nem lettek vizelettartási problémáim, sem aranyerem, mint pár ismerősömnek, akik nem tudtak az intim torna létezéséről.”
Bernadett

„Parlagfűre vonatkozó allergiám van és néha bizony előfordult, hogy a hatalmas tüsszentéstől néhány csepp vizelet kicsöppent.
Néhány hónappal a tanfolyam elvégzése után örömmel számolok be arról, hogy gyakorlatilag megszűnt ez a kellemetlenség!!!
(Na nem az allergia, hanem a kicsöppenő vizelet.)
+ egy mellékhatás:
A partnerem szerint egészen új és érdekes élményei vannak, azaz konkrétan a hüvely izomzat erősödését és ennek jótékony következményeit nagyon élvezi.”
Ildikó

„Én a nőgyógyászom javaslatára vettem részt az intimtorna tanfolyamon.
Előtte olvasgattam róla, és úgy gondolom, hogy nem kell feltétlenül megvárni, hogy tüneteim legyenek. Szerintem minden 50 év feletti nőnek érdemes részt vennie egy ilyen tanfolyamon, hogy megelőzze a kellemetlen tüneteket. „
Margó

„55 évesen,túl a változó koron s egy hólyagsérv műtéten,ma már biztos vagyok benne ,hogy a műtétet elkerülhettem volna ha korábban elvégzem ezt a tanfolyamot.
Sajnos a műtét után kb. másfél évre ismét éreztem,hogy nincs minden rendben a gátizmaimmal. Akkor határoztam el,hogy elvégzem ezt a tanfolyamot. Nagyon jól tettem,hogy így döntöttem ugyanis panaszaim teljesen megszűntek, tökéletesen jól érzem magam.
A motivációm az ,hogy megtartsam jó fizikai állapotomat s elkerüljem az előfordulható kellemetlenségeket, rossz lelkiállapotot.
Mindenkinek(férfiaknak is) teljes meggyőződésemből ajánlom, minél korábban,de bármilyen korban érdemes elkezdeni és rendszeresen csinálni mert nagyon-nagyon hasznos!!!”
Éva

„Negyven fölött azt tapasztaltam, hogy a rendszeres tornára, mozgásra nagyon nagy szükségem van a testem és a lelkem kondicionálása miatt és a tanfolyam óta már tudom, hogy ebbe a körbe az intimtorna is beletartozik.”
Ildi

Közösség

A tanfolyam elvégzése után tagja leszel az „Intimtorna tanfolyamot végeztem” zárt és titkos Facebook csoportnak, ahol új barátokra találhatsz, segítséget kérhetsz és biztatást nyújthatsz másoknak.

Jelentkezéshez kattints ide!

Hozzászólások

Hozzászólás