Ha az orvosod műtétet javasol……..

Mennyi idő kell a változáshoz?

A javulás idejét úgy szoktuk meghatározni, hogy ahány éve áll fenn egy probléma, annyi hónap kell a javulásához. Ez azt jelenti, hogy ha a hólyagsérv 15 év alatt alakult ki, 15 hónap rendszeres és kitartó gyakorlással tudod a Tőled telhető legnagyobb mértékben rendbe hozni. Nem ígérhetem azt, hogy tökéletesen, és azt sem, hogy olyan lesz, mint “új korában”, de a javulás érezhető lesz.

Ha orvosod műtétet javasol, kérjél legalább 4 hónap haladékot, hogy megpróbálhass mindent megtenni, amire csak képes vagy. Nagyon lelkesen és elszántan tornázz mindennap. Egy naptárba jelöld be a napokat, amikor elvégezted a teljes feladatsort. Az első 30. napot méltóképpen ünnepeld meg. Vegyél magadnak ajándékot. Hiszen megérdemled, legjobb tudásod szerint megdolgoztál érte!

Előfordulhat az is, hogy a kitartó és rendszeres gyakorlás ellenére ID-100281311mégis műtétet javasol az orvosod. Ne keseredj el, ilyenkor sem volt felesleges a torna, még ebben az esetben is javult a keringésed, erősödtek a szöveteid, tónusosabbá váltak az izmaid. Most kezdődik csak az igazán komoly munka. Megőrizni a műtéti eredményt!

Találkoztam egy régi tanítvánnyal, aki egy hólyagsérv műtét után jött a tanfolyamra. Kérdeztem tőle, mi van vele, gyakorol-e még rendszeresen. “Jaj ne is mond, jövő héten megyek az újabb műtétre”

Ha semmit nem változtatsz azon az életen, aminek eredménye a műtét lett, ha mindent ugyanúgy csinálsz, ahogyan előtte, az eredmény is ugyanaz lesz!

 Szeretnél változtatni?
Jelentkezz a következő tanfolyamra!

Hozzászólások

Hozzászólás