Főnix madár képző

 

A főnix legendája egyszerre lenyűgöző és izgalmas. Egyes mítoszok szerint a főnixmadár kb. 500, mások szerint 1461 évig él és közben a fahéjfa ágaiból fészket rak magának. Amikor a fészek elkészül, a madár felgyújtja azt, saját testével együtt. A mítosz  szerint a halott madár hamvaiból egy új főnix születik, amely ugyanannyi ideig él majd, mint az elődje.

A modern kultúrában és irodalomban a főnixmadár az újjászületés, a megújulás és megerősödés jelképe. Egyes legendák szerint a főnixmadár sebei maguktól begyógyulnak, ezért a madár gyakorlatilag elpusztíthatatlan.

A modern kultúrában a madárról szóló mitikus történet a túlélés, az erő és a türelem jelképévé teszi a madarat, általánosabb értelemben pedig a győzelem jelképe is lehet. A főnixmadár számos ősi- és modern legenda főszereplője. Az Egyesült Államokban San Francisco városának és körzetének zászlaján látható. Atlanta városának zászlaján és címerén szintén egy főnixmadár szerepel.

Sokat töprengtem azon, hogy szólítsam meg azokat a nőket, akik már nem gyerekek, nem kismamák, nem gyesen lévő kisgyermekes anyukák, akiknek az egész napja a gyermek körül forog.
Jól érzik magukat a bőrükben, nincsenek egészségügyi problémáik. Nem nagymamák, nincsenek a változókorban, fontosnak tartják az örömteli szexuális életet. Igazi, teljes életet élő nők.

Ekkor jutott eszembe a főnix madár legendája. Őket, az “igazi nőket” hasonlítom egy főnix madárhoz!

Nincsenek problémáik, sem a megtartással, sem a süllyedéssel, de belátják azt, hogy ez valószínűleg nem lesz mindig így. Ezért fontosnak tartják a megelőzést. Akkor kell lépni, amikor még lehet, amikor még nincs baj.

Megelőzni a gyengülést, megtartani az izmok fiatalos erejét!

 

Szeretnél te is szárnyalni, mint egy főnix madár? Magasan, erősen, magabiztosan!

 

Jelentkezz a Kriston Intim Torna tanfolyamra