Az ősz a kezdés és az újrakezdés időszaka


HPIM0140Itt van az ősz, itt van újra, és ha nem is olyan szép, mint mindig, azért én szervezek egy Kriston Intim Torna tanfolyamot.

A nyári szünet után szeptembertől újra indultak a tornák. Ki gerinctornára, ki konditornára jár, sokan kocognak, futnak. Minden mozgásforma terheli a medencefenék izmait, van amelyik jobban, van amelyik kevésbé.

Gyenge izomzat esetén még a könnyebb mozgások is nagy terhelést jelentenek. Én minden olyan gyakorlatnál, ami zökkenéssel, erőlködéssel, préseléssel jár felhívom a tanítványok figyelmét arra, hogy nagyon fontos a záróizmok szorítása, megtartása.
Azt látom, hogy a fejét emeli-e, az állát hátra tolja-e, a lábát nyújtja-e, de a gátizmok szorítását nem tudom ellenőrizni.

Egy – egy bonyolultabb gyakorlatnál annyi mindenre kell figyelni, hogy a gáti terület munkájára már nem marad elegendő figyelem.
Igazán azok tudják összekapcsolni a hasizom feszítését a záróizmok szorításával, akik már készség szinten képesek működtetni az intim területen lévő izmaikat.

Azonban ez nem megy magától. Meg kell tanulni. Amikor egy új mozgást tanulunk nagyon kell koncentrálni, hogy helyesen és jól végezzük. Egy kis gyakorlással már könnyebben megy. De nagyon sokat kell gyakorolnunk ahhoz, hogy úgy is menjen a mozgás végrehajtása, hogy oda sem figyelünk rá, futás közben, tüsszentésnél, lépcsőzésnél, hasizom gyakorlatnál, egy jól sikerült fonák ütésnél.

Ha eddig még nem tanultad meg Kriston Andrea intimtorna gyakorlatait, akkor most itt van egy remek lehetőség.

Ez a tanfolyam 3 napos lesz, egy hétvége alatt megtanítom Neked az összes olyan gyakorlatot, amit egy egészségtudatos nőnek tudnia kell ahhoz, hogy a medencefenék izmai erejét meg tudja őrizni.

1. nap október 2. péntek 17 – 20 óra,
2. nap október 3. szombat 9 – 14 óra és
3. nap október 4. vasárnap 9 – 13 óra között.

Helyszín: XII. ker. Böszörményi út 8.

Díja: 25.000 Ft, ha hozol magaddal még valakit meglepetés ajándékot kapsz!

Felszerelés: kényelmes szabadidő ruha, meleg zokni, pulóver, törölköző.
Keksz és víz rendelkezésedre áll, ha mást is szeretnél fogyasztani, hoznod kell.

A tanfolyam végén személyre szabott egyéni tréninget és Kriston Andrea tanulást segítő hanganyagát kapod ajándékba!

Várom jelentkezésedet a rusznakagi@t-online.hu email címen.

További információt a www.intimtorna-rusznak.hu oldalon találsz, ha ráérsz nézz körül a www.fb.com/intimtorna.rusznakagi oldalon is.

Ne töpreng sokáig, jelentkezz a tanfolyamra most!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás