Ajándék sóbarlang bérlet

 

head_bg

A következő tanfolyam egy nagyon különleges helyszínen lesz!

Meghívlak a Sóterápiumba, Csepelre.

A SÓTERÁPIUM sóbarlang összesen 100 m2 alapterületű és 15 tonna himalájai sót építettek be, tégla szikla, granulátum formájában.

Miközben tanuljuk a Kriston Intim Torna gyakorlatait tisztul a tüdőnk, erősödik az immunrendszerünk, szervezetünk energetizálódik, a negatív ionok (anionok) jelenléte következtében úgy fogjuk érezni majd magunkat, mintha egy hegytetőn lennénk, és kristálytiszta levegőt szívnánk be.

A himalájai kristálysó a só legtisztább formája a Földön. Az ősóceán kiszáradásakor létrejött só szigetek a Himalája hegység mélyén, minden szennyeződéstől elzárva alakultak át kristályokká. A kristálysó gyógyhatása magából az anyagból ered, melyet a szervezet többféle módon tud befogadni.
A kristálysót oldott formában páraként a levegőbe juttatva, és szilárd formában sólámpa, sótégla felhasználásával lehet terápiás célra alkalmazni.

A só a légzés során bejut a tüdőbe, és egészen a nagyhörgőkig kifejti légút tisztító és nyálkahártya regeneráló hatását. A sópára hatására a légzés könnyebbé válik és természetes antihisztamin jellegénél fogva az allergiás tüneteket is enyhíti.

A kristálysó pára antibakteriális és antiallergén, tiszta és stabil klímát hoz létre, továbbá növeli a negatív-ionok számát a levegőben, melyek a szervezet összes funkciójára jótékony hatással vannak.

sobarlang20Az átvilágított sótégla falak, sólámpák esetében nyugtató és stressz oldó színterápiás hatás érvényesül.

A megvilágított sótégla szoba energizáló sárga, narancssárga és vörös árnyalataival a nap éltető energiáit sugározza, amely úgy feltölti az szervezetet, akár egy nyári napfényáradatban eltöltött délután.

A kristálysó oldat csodálatos szer a bőrbetegségek kezelésére is, különösen neurodermatitisz és pikkelysömör esetén. Erősíti és harmonizálja az immunrendszert így segít az allergiás megbetegedéseknél.

Évről évre növekszik az allergiás, asztmás megbetegedések száma – pontos statisztika ugyan nincs, de annyi bizonyos, hogy ma már minden ötödik gyermek szenved allergiás betegségben és egyre nő a felnőtt korban kialakuló allergiás megbetegedések száma is.

Magyarországon nincsenek természetes sóbarlangok, mi csak mesterségesen létrehozott helyiségekben szívhatjuk be a Himalája tiszta levegőjét, hogy szervezetünk gyógyulhasson természetes módon, gyógyszerek és mellékhatások nélkül.

Mire használható még a só?

Sóoldatként szájvízként is lehet használni, megakadályozza a fogínyvérzést és segít a rossz leheleten is.
Menstruációs görcsök esetén sós vízbe mártott meleg törölközőt tekerjen a has köré, majd hagyja rajta 30 percig.
Lábgomba esetén áztassa a lábát a sóoldatban.
A só oldatos arcmosás csökkentik a pattanásokat, aknékat, nyugtatja és tisztítja a bőrt.
Arc- vagy testradírként is használható, ehhez csak keverje össze a sót illatanyag mentes szappannal.
Torokfájás esetén sós, meleg vízzel gargarizáljuk.

A Sóterápium egy sóbarlang, amely Csepelen található, mind tömegközlekedéssel, mind autóval nagyon jól megközelíthető helyen fekszik. Parkolni a Posztógyár utca felől behajtva egy bekerített helyen lehet. A sóbarlang a csepeli hév végállomásánál található, de megközelíthető autóbusszal is.

A tanfolyam anyagát 3 nap alatt fogjuk elsajátítani.

Április 25 és 26-án, szombaton és vasárnap 9 – 14 óra között megtanuljuk az alapgyakorlatokat és mindenki kézbe kapja a személyre szabott egyéni programját és a gyakorlást segítő CD-t.

Április 27-én, hétfőn 10 – 12 óra között tanuljuk majd a legérdekesebb gyakorlatot, az izmok oldalra történő kimozdítását. (Ha dolgozol a hétfői napon, akkor egy másik tanfolyami csoporttal később is meg tudod tanulni ezt a gyakorlatot).

Mások a sóbarlangokba mennek gyógyulni, Te ajándékba kapod a Kriston Intim Torna tanfolyam alatt!

 

Ez egy nagyon különleges lehetőség, gyere el Te is!

Az ajándék sóbarlang bérlet a tanfolyam idejére szól, tehát nem külön felhasználható lehetőség!

Hozzászólások

Hozzászólás